Zaalverhuur bij De Mastenbar

Zaalverhuur

Wil je een knallend feest geven en ben je daarvoor op zoek naar een mooie zaal? Of wil je een goed georganiseerd privé diner houden waarbij je compleet ontzorgd wordt? Bij De Mastenbar huur je een zaal waar je de leukste verjaardagen, recepties, borrels, privé diners en lunches, jubilea, zakelijke arrangementen en presentaties organiseert.

Meer over de opties bij De Mastenbar

Voor een zittend diner, biedt de zaal ruimte tot 55 personen. Bij een staande bijeenkomst is dit 75 personen. Het bijzondere aan onze zaal is dat je de optie hebt om de deuren open te gooien en de ruimte te vergroten met een eigen stuk terras. Heerlijk voor de warme zomerdagen! Uiteraard hebben we bij De Mastenbar aan alles gedacht; zo hebben we een eigen beamer en scherm beschikbaar en bieden we je de mogelijkheid je eigen Spotifylijst te koppelen. Zo maak je van jouw bijeenkomst een onvergetelijke gebeurtenis.

Zaalverhuur arrangementen

Omdat elk feest of elke bijeenkomst anders is, geven we je hieronder aan wat voor soort arrangementen we aanbieden. Meer arrangementen voor het organiseren van je feest of partij, klik je hieronder op de link.

Zaalverhuur De masten bar

Vergaderarrangement

Wil je een externe vergadering organiseren? Boek dan het vergaderarrangement bij De Mastenbar.
• Zaalhuur per dagdeel
• Inclusief koffie, thee, water, fruit en koeken
• Inclusief beamer, scherm en flipover
• Mogelijkheden tot uitbreiding met lunch en/of diner

Zaalverhuur De mastenbar

Presentaties

Onze zaal is uitermate geschikt voor het geven van presentaties, zowel aan zittend als staand publiek.
• Tot 65 personen
• Ontvangst met dranken en hapjes

Zaalverhuur De masten bar

Feesten & partijen

Uiteraard kun je bij De Mastenbar ook terecht voor de leukste feesten & partijen.
Alles op maat gemaakt:
o Lunches
o Diners
o Feestavonden
o Kerstborrels
o Nieuwjaarsrecepties
o Zeilwedstrijden

Sluiten bovenstaande arrangementen niet helemaal aan op wat je zoekt? Geen zorgen, bij De Mastenbar maken we graag een offerte voor je op maat. Vul hieronder je gegevens in, zodat we contact met je kunnen opnemen.

 

Reserveer onze zaal bij De Mastenbar

Wil je gebruik maken van onze zaalhuur bij De Mastenbar? Reserveer dan online via onderstaande button of bel naar +31228313691.

Zaalverhuur