Restaurant aan het IJsselmeer in Enkhuizen - De Mastenbar

Restaurant & Terras

Herkenbaar en toch uniek. Dat is hoe je ons menu het beste kunt omschrijven. Herkenbare gerechten in een nieuw jasje tegen een eerlijke prijs. Simpel en easy going.

Als restaurant gelegen aan het water, in de top van West-Friesland, willen we de omgeving terug laten komen op onze menukaart. Heerlijke visgerechten, de bekende Opperdoezer Ronde, fruit uit de omgeving en echte Beemsterkaas. Producten waar we trots op zijn. In het verlengde proberen we veelal ‘Nederlandse’ gerechten op de kaart te zetten. Producten uit eigen grond, omgeving, water en lucht. Tradities van vroeger en de daarbij behorende authentieke smaken gecombineerd met moderne kooktechnieken.

Restaurant & Terras

Nergens in Enkhuizen zit je mooier op een terras aan het water dan bij de Mastenbar. Na de verbouwing in 2020 is het terras fors uitgebreid en kan het vanwege de ruimtelijke indeling plaats bieden aan 120 personen. Gedurende het seizoen is er ruim voldoende plek voor een goede borrel met uitzicht over het IJssermeer. Rust, ruimte en uitzicht. Neem hier alvast een kijkje op de menukaart. Gedurende het hoogseizoen adviseren wij om te reserveren wanneer je wilt komen dineren, dit om teleurstellingen te voorkomen.